AUSTRIAN AIRLINES / Plecari din Iasi / Bilete avion
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
AUSTRIAN AIRLINES

Austrian Airlines AG este o companie aeriană austriaca având sediul și baza operativă la Viena. Din anul 2009 compania a fost preluată integral de Deutsche Lufthansa AG împreună cu drepturile asupra mărcii Austrian Airlines. Austrian Airlines este companie membră a alianție aeriene Star Alliance. Începând cu data de 1 iulie 2012 toate zborurile Austrian Airlines se desfășoară sub numele Tyrolean Airways.

Austrian Airlines Boeing 777-200ER MEL Monty.jpg

Principala prioritate pentru companiile Grupului Austrian Airlines este de a satisface cerintele pasagerilor la cele mai inalte standarde. De aceea Austrian, Lauda Air si Austrian arrows depun permanent eforturi pentru a-si imbunatati si mai mult serviciile. Primele trei marci de prima clasa ale Grupului Austrian Airlines sunt apreciate in lumea intreaga pentru nivelurile lor ridicate de calitate si amabilitate. Acest lucru este la fel de valabil pentru clasa Business si pentru clasa economica. Grupul Austrian Airlines va continua sa va ofere si pe viitor maximum de calitate, fiabilitate si siguranta.

Flota
Varsta medie a avioanelor noastre, de numai 6,2 ani, este substantial mai redusa fata de media europeana. Aceasta face ca flota noastra sa fie una din cele mai moderne din lume. Austrian Airlines deserveste impreuna cu partenerii sai Lauda Air and Austrian arrows 130 destinatii in 66 de tari pe 5 continente. In anul 2004, Groupul a transportat peste 9.4 millioane de pasageri. Aeronave de diferite tipuri si marimi permit operarea pe anumite segmente in mod optim. Orele de plecare si sosire sunt coordonate urmand valuri bine structurate astfel incat sa ofere conexiuni nationale si internationale ideale prin hub-ul Vienna. Tipurile de aeronave Airbus 340 / 330 / 321 / 320 / 319, Boeing 777 / 767 / 737, Fokker 100 / 70, Bombardier Q400 / Q300 si Canadair Jet va vor transporta la destinatia aleasa.