Busteni / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Buşteni este un mic oraş de munte în nordul judeţului Prahova. Staţiunea Buşteni este situată pe cursul superior al râului Prahova la o altitudine de 850 - 950 metri. Este învecinată, la nord, cu Azuga şi Predeal iar la sud cu Sinaia. Buşteni este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor turistice din Muntii Bucegi, motiv pentru care a fost supranumit "Poarta Bucegilor" sau "Oraşul Alpiniştilor". Pârtia Kalinderu este una dintre cele mai moderne pârtii din ţară. Pârtia Kalinderu a fost omologată de Federaţia Internaţională de Ski şi poate găzdui concursuri ale schiorilor de performanţă.

Pârtia este prevăzută cu 2 variante de sosire, una pentru începători iar cealaltă pentru avansaţi. Telegondola Kalinderu circulă pe o lungime de 1050 m şi are o capacitate de transport de 1200 persoane / oră. Instalaţia de produs zăpadă artificial asigură condiţii optime pentru schiori de -a lungul întregului sezon.

Hotel Alexandros 3* Busteni

Amplasat într-un cadru deosebit, având o pozitie privilegiata în centrul statiunii Busteni - Valea Superioara a Prahovei.
 
vezi oferta
   

Conac Bavaria 3*

Situat pe strada principala din Busteni, la 2 km de pârtia de schi si teleschiul Kalinderu.

 

 

vezi oferta
   

Vila Laura 2*

Situata pe strada ce duce catre telecabina, in apropierea hotelului Silva, Vila Laura va ofera excelente conditii de cazare, intr-o atmosfera calda si destinsa.

 

vezi oferta
   

Hotel Freya 4*

Situată la circa 1 km de DN1 in centrul stațiunii Bușteni, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, zona Zamora.

 

vezi oferta
   

Pensiunea Popasul Vanatorilor 4*

Se afla in frumoasa statiune Poiana Tapului.

 

vezi oferta
   
Buşteni este un mic oraş de munte în nordul judeţului Prahova. Staţiunea Buşteni este situată pe cursul superior al râului Prahova la o altitudine de 850 - 950 metri. Este învecinată, la nord, cu Azuga şi Predeal iar la sud cu Sinaia. Buşteni este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor...