Mangalia / Litoral / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Municipiul Mangalia este situat la limita de sud – est a tarii, la aproximativ 45 km sud de Constanta si la 11 km nord de punctul de frontiera Vama Veche cu Bulgaria.
Mangalia, un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, ofera turistilor posibilitati variate de petrecere a timpului: vizitarea Hergheliei Mangalia (unde se poate practica echitatia), ruinele Cetătii Callatis, Muzeul de Arheologie, Mormantul cu Papirus, datand din epoca elenistica, bisericile crestine, Moscheea Esma han Sultan (stil maur, 1650), Centrul de Cercetari Speologice etc.
Izvoarele mezotermale sulfuroase din Mangalia sunt valorificate in bazele de tratament cu efecte recunoscute in ameliorarea bolilor sistemului osos si în tratamentale recuperatorii.

Hotel Mera Brise 4*

Hotelul este situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii.

Tarif lei/persoana/zi 

vezi oferta
de la 122 RON

Hotel Paradiso 3*

Situat la 25 m de plajã, pe faleza orasului Mangalia.
 
Tarif LEI / persoana / sejur 7 nopti
vezi oferta
de la 707 RON

Hostel Alutus 3*

Hotelul Alutus, situat in centrul orasului Mangalia la doar 500 m de plaja, isi propune sa devina partenerul tau de vacanta in sudul litoralului romanesc.

 

vezi oferta
   
Municipiul Mangalia este situat la limita de sud – est a tarii, la aproximativ 45 km sud de Constanta si la 11 km nord de punctul de frontiera Vama Veche cu Bulgaria. Mangalia, un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, ofera turistilor posibilitati variate de petrecere a...