Mangalia / Litoral / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Municipiul Mangalia este situat la limita de sud – est a tarii, la aproximativ 45 km sud de Constanta si la 11 km nord de punctul de frontiera Vama Veche cu Bulgaria.
Mangalia, un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, ofera turistilor posibilitati variate de petrecere a timpului: vizitarea Hergheliei Mangalia (unde se poate practica echitatia), ruinele Cetătii Callatis, Muzeul de Arheologie, Mormantul cu Papirus, datand din epoca elenistica, bisericile crestine, Moscheea Esma han Sultan (stil maur, 1650), Centrul de Cercetari Speologice etc.
Izvoarele mezotermale sulfuroase din Mangalia sunt valorificate in bazele de tratament cu efecte recunoscute in ameliorarea bolilor sistemului osos si în tratamentale recuperatorii.

Hotel Paradiso 3*

Situat la 25 m de plajã, pe faleza orasului Mangalia.

Oferta valabila pana la data de 23.11.2018

Tarif in lei/persoana/zi

 
vezi oferta
de la 95 LEI

Hostel Alutus 3*

Hotelul Alutus, situat in centrul orasului Mangalia la doar 500 m de plaja, isi propune sa devina partenerul tau de vacanta in sudul litoralului romanesc.

Tarif in lei/persoana/zi

Oferta valabila pana la data de 04.05.2018

vezi oferta
de la 109 LEI

Hotel Mera Brise 4*

Hotelul este situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii.

Tarif in lei/persoana/zi

Oferta valabila pana la data  de 16.09.2018

 

vezi oferta
de la 184 LEI

Hotel Solymar 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat la doar 20 de metri de plajă şi la 50 de metri de centrul oraşului Mangalia.

Tarif in lei/persoana/sejur 2 nopti

Oferta valabila pana la data de 23.09.2018

vezi oferta
de la 225 LEI

Hotel Laguna 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel de pe litoral oferă o plajă privată, prevăzută cu şezlonguri şi umbrele de soare, precum şi camere cu balcon. 

Tarif in lei/persoana/sejur 5 nopti

Oferta valabila pana la data de 31.08.2018 

vezi oferta
de la 425 LEI

Hotel MSR PORT 4*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Mangalia, pe malul Mării Negre, la doar 100 de metri de portul turistic.

Tarif in lei/persoana/sejur 4 nopti

Oferta valabila pana la data  de 06.09.2018

vezi oferta
de la 500 LEI
Municipiul Mangalia este situat la limita de sud – est a tarii, la aproximativ 45 km sud de Constanta si la 11 km nord de punctul de frontiera Vama Veche cu Bulgaria. Mangalia, un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, ofera turistilor posibilitati variate de petrecere a...