Baile Herculane / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Statiunea Baile Herculane este integrata în Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiasi paralela cu Nisa si Venetia, îi confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.
 
 
Statiunea dispune de locuri de cazare (peste 4000 de locuri) în marile si modernele hoteluri sanatorial-balneare, moteluri, pensiuni turistice, camere la localnici într-un cadru agreabil, de asemenea camping în interiorul sau exteriorul orasului. Multiplele mijloace de recreere si divertisment – restaurant, baruri, terase de vara, bazine de înot cu apa termala, sauna, masaj, biliard, etc. – precum si posibilitatile de drumetie si excursii în statiune si pe valea Cernei, constituie o atractie în plus pentru vizitatorii orasului statiune balneara Baile-Herculane.

 

Hotel DOMOGLED 3*

Hotel DOMOGLED 3* este situat in centrul statiunii Baile Herculane, redeschis in luna mai 2013.
 

 

 

vezi oferta
   

Informatii statiune

Statiunea este situata in judetul Caras-Severin, in zona de sud-vest a Romaniei, pe Valea Cernei.
vezi oferta
   

Hotel Diana 3*

Hotel Diana 3* este situat la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane.

 

vezi oferta
   

Hotel Ferdinand 3*

Hotel complet renovat oferind conditii deosebite de cazare, relaxare si tratament.
 


 

 

 

 
 
vezi oferta
   

Hotel DACIA 2*/3*

Hotel DACIA 2*/3* este situat in Parcul Vicol si are cea mai mare capacitate de cazare din statiunea Baile Herculane.
 
 

 

 

vezi oferta
   

Hotel AFRODITA 3*/4*

Hotel AFRODITA 3*/4* este situat la intrarea in statiuniea Baile Herculane, la 300 m de centru, pe partea dreapta dupa Hotel Minerva si inainte de Hotel Diana, in apropierea parcului Vicol.

 

vezi oferta
   
Statiunea Baile Herculane este integrata în Parcul National Valea Cernei-Domogled, si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, pe aceiasi paralela cu Nisa si Venetia, îi confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene. Statiunea dispune de locuri...