Baile Tuşnad / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
în cheile Oltului, la o altitudine de 650 metri, la poalele munţilor acoperiţi cu brazi se află Oraşul Băile Tuşnad. Localitatea situată în partea sudică a Depresiunii Ciucului, între munţii Harghita şi Bodoc, este cea mai mică staţiune balneară din ţară. Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat în aerosoli şi ioni negativi fac ca staţiunea să dispună de un bioclimat tonic, favorabil reconfortării psihice.
 
 
 
Staţiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale şi mofete este recomandată pentru tratamentul bolilor cardio vasculare şi a sistemului nervos. Există 44 izvoare naturale şi foraje din care în prezent sunt utilizate 6. Prin cura internă se pot trata afecţiuni digestive, gastrite hipoacide, precum si hepato-colecistite cronice, boli metabolice şi neuro endocrine. Prin cura externă băile sunt recomandate în afecţiuni cardiovasculare, tulburări circulare, reumatice si nevroză astenică, boli ale aparatului locomotor.

 

Hotel Ciucas 3*

Hotelul Ciucas este situat la 500 de metri de partia de schi.
 

Oferta valabila pana la data de  15.12.2017

Tarife in RON/persoana/ noapte

 

vezi oferta
de la 81 RON

Hotel Tusnad 2*

Se afla in centrul statiunii, la aproximativ 300 m de gara.

Oferta valabila pana la data de 15.12.2017

Tarife in RON/persoana/ noapte

 

vezi oferta
de la 81 RON

Hotel O3zone 4*

Se afla in centrul statiunii, 300 m de gara.

Oferta valabila pana la data de 20.12.2017

Tarife in RON/persoana/noapte

 

vezi oferta
de la 121 RON

Informatii statiune

In cheile Oltului, la o altitudine de 650m, la poalele munţilor acoperiţi cu brazi se află Oraşul Băile Tuşnad.
vezi oferta
   
în cheile Oltului, la o altitudine de 650 metri, la poalele munţilor acoperiţi cu brazi se află Oraşul Băile Tuşnad. Localitatea situată în partea sudică a Depresiunii Ciucului, între munţii Harghita şi Bodoc, este cea mai mică staţiune balneară din ţară. Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat în aerosoli şi...