Slănic Moldova / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este amplasata la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic.
 
 
In Slanic Moldova avem de-a face cu un climat de tranzitie, intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande, cu o temperatura medie anuala de 7,4 grade Celsius. Aerul este bogat in ioni negativi si aerosoli rasinosi.
Celebra statiune balneoclimaterica beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale carbogazoase dar si de microclimatul de salina (Salina Targu Ocna).

 

Informatii statiune

Celebra statiune balneoclimaterica beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale carbogazoase
vezi oferta
   

Hotel Perla 4*

 Situat in Slanic-Moldova, judetul Bacau, la 45 km de Baile Tusnad. 

 

vezi oferta
   

Hotel Venus 2*

Hotelul este localizat in vestita statiune Slanic Moldova, cunoscuta si ca “Perla Moldovei”, recunoscuta documentar de aproximativ 254 de ani.

 

vezi oferta
   
Supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este amplasata la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic. In Slanic Moldova avem de-a face cu un climat de tranzitie, intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande,...