Slănic Moldova / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este amplasata la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic.
 
 
In Slanic Moldova avem de-a face cu un climat de tranzitie, intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande, cu o temperatura medie anuala de 7,4 grade Celsius. Aerul este bogat in ioni negativi si aerosoli rasinosi.
Celebra statiune balneoclimaterica beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale carbogazoase dar si de microclimatul de salina (Salina Targu Ocna).

 

Hotel Venus 2*

Hotelul este localizat in vestita statiune Slanic Moldova, cunoscuta si ca “Perla Moldovei”, recunoscuta documentar de aproximativ 254 de ani.

Oferta valabila pana la data de  15.11.2017

Tarife in RON/persoana/noapte

vezi oferta
de la 33 RON

Hotel Perla 4*

 Situat in Slanic-Moldova, judetul Bacau, la 45 km de Baile Tusnad. 

Oferta valabila pana la data de 02.01.2018

Tarife in EURO /persoana/sejur 3 nopti

vezi oferta
de la 148€

Informatii statiune

Celebra statiune balneoclimaterica beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale carbogazoase
vezi oferta
   
Supranumita si "Perla Moldovei", statiunea Slanic Moldova este amplasata la o altitudine de 530 m pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic. In Slanic Moldova avem de-a face cu un climat de tranzitie, intre climatul dealului si cel subalpin, cu veri racoroase si ierni blande,...