Mexic / Exotice / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Mexicul este o republica federala, al carei numele oficial complet este Statele Unite Mexicane. A devenit o destinatie renumita pentru plajele sale fantastice, pentru ruinele si piramidele mayase si aztece. Printre cele mai populare puncte turistice se numara ruinele aztece din zona orașului Mexico și stațiunile de pe coastă, precum Acapulco, Cancun si Riviera Maya. In Yucatan vizitatorii sunt atrași de ruinele maiașe, respectiv de clima si vegetația tropicală.
 
Cancun este un oras plin de viata, stralucitor si cuceritor, o destinatie pentru cupluri dinamice si dorince de petrecere. Muzica live, de la raggae la slasa, rock si chitara solo, anima toate barurile, cluburile si restaurantele statiunii. Viata de noapte pe coasta peninsulei este una din cele mai antrenante din tot Mexicul.
Cancun este un oras de coasta cu plaja lunga si ingusta, avand multe insulite legate de plaja principala prin poduri sau prin mici porturi.
Cancun si intreaga Peninsula Yucatan este una dintre cele mai insorite zone ale lumii, insa lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt ploioase cu vanturi puternice, dar asta nu inseamna ca nu apare soarele in cursul zilei.
O statiune foarte completa ce ofera distractie 24 ore din 24 pentru toti turistii indiferent de varsta sau ocupatie. Supranumita si "perla Mexicului", statiunea ramane un loc ideal pentru odihna si relaxare pe coasta Caraibelor. Sporturi practicabile: water-skiing, snorkeling, scuba diving, cave diving, croaziere de o zi, parasailing, jungle touring.

Atractii: ruinele Actun Chen, luptele cu tauri din Plaza de Tors Cancun, centrul comercial Flamingo Plaza, Muzeul de sculpturi subacvatic.

 

Paste Cancun

Paste - Sejur plaja Cancun, Mexic, 9 zile, Aprilie 2018

 

vezi oferta
de la 1750€

Sejur plaja Cancun

Sejur plaja Cancun, Mexic, 11 zile - februarie 2018

 

vezi oferta
de la 1850€

Hotel Secrets Silversands 5*

Valabil in perioada: 30 Dec 2017 - 07 Ian 2018

 

vezi oferta
de la 2578€
Mexicul este o republica federala, al carei numele oficial complet este Statele Unite Mexicane. A devenit o destinatie renumita pentru plajele sale fantastice, pentru ruinele si piramidele mayase si aztece. Printre cele mai populare puncte turistice se numara ruinele aztece din zona orașului Mexico și stațiunile de pe coastă, precum...