Europa Park - Germania / Parcuri de Distractie / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
EUROPA PARK 
 
Europa Park este cel mai mare si cel mai vizitat parc de distractii din Germania. Parcul se afla aproape de granita cu Franta si Elvetia, in orasul Rust, la 40 km de Freiburg si 160 km de Stuttgart.
Aici se gasesc peste 100 de atractii, spectacole, roller coaster si 13 zone tematice, care cuprind la scara miniaturala cele mai importante atractii si obiective turistice din diverse tari europene: Germania, Franta, Italia, Elvetia, Anglia, Austria, Grecia, Spania, Rusia, Scandinavia, Olanda.
Pentru copii, parcul are o sectiune complet dedicata acestora: aventuri distractive, catarari pe ziduri, Satul Vikingilor, masinute, trenulete, barci, canoe cu care cei mici pot naviga singuri pe apa, mascote, carussel, roller coaster, cinematograf 4D si nenumarate alte atractii.

Informatii Europa Park

Este bazat pe ideea unitatii continentului european: miniparcurile poarta denumirea a 12 state europene, si curpinde reprezentarea la scara miniaturala a celor mai reprezentative obiective turistice din diverse tari europene. Se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.
bazat pe ideea unitatii continentului european: miniparcurile poarta denumirea a 12 state europene, si curpinde reprezentarea la scara miniaturala a celor mai reprezentative obiective turistice din diverse tari europene.
Se adreseaza: atat copiilor cat si adultilor
- See more at: http://www.turistik.ro/germania/europa-park#sthash.gqmdAriM.dpuf
Este asezat pe ideea unitatii continentului european si se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.
vezi oferta
   

Hotel BELL ROCK 4*

Hotel deschis in iulie 2012 si este situat in localitatea Rust, aproape de Europa Park
 

 

vezi oferta