Emiratele Arabe Unite / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
DUBAI & ABU DHABI
Zbor Direct Dubai - Compania FLYDUBAI
Plecari in perioada 2 SEPTEMBRIE 2015 - 29 Aprilie 2016
 
EMIRATUL DUBAI– este al doilea ca marime din cele sapte emirate ce formeaza Emiratele Arabe Unite, situat in Peninsula Arabica , cu deschidere la  Golful Persic din Marea Arabiei, unde totul este la superlativ :
- Singurul hotel de 7 stele din lume – BURJ AL ARAB = Turnul Arabesc, construit pe o insula artificiala in Marea Arabiei 
- Cea mai inalta cladire din lume – BURJ KHALIFA = Turnul Khalifa, cu o inaltime de 828 m
- Cel mai mare acvariu cu rechini la Dubai Mall, ce contine 10 milioane de litiri de apa
- DUBAI MALL – cel mai mare mall din lumecu o suprafata de 1124000 m2 si peste 1200 de magazine
- Al doilea cel mai inalt hotel din lume EMIRATES PARK TOWERS HOTEL & SPA de 376 m deschis in 2013
- Al treilea cel mai inalt hotel din lume ROSE RAYHAAN BY ROTANA, deschis in 2009, cu o inaltime de 333 m
 
IMPORTANT!
1. De la data de 31 Martie 2014 se introduce TAXA LOCALA denumita "TOURISM DIRHAM", ce se va incasa de catre receptia hotelului unde sunteti cazati, astfel: hotel 3 stele aprox 3 USD/camera/zi; hotel 4 stele aprox. 4 USD/camera/zi; hotel 5 stele aprox. 6.00 USD/camera/zi.
2. Copilul in camera cu 2 adulti nu beneficiaza de pat, iar in cazul in care se doreste pat pentru copil se face rezervare pentru 3 adulti in camera!
 
 

 

Hotel BYBLOS AL BARSHA 4*

Hotelul se afla in Tecom, la 5 minute de statia de metrou, 10 minute de plaja, 35 de minute de mers cu masina de aeroportul international Dubai, , Dubai media City, Mall of the Emirates, Dubai Land, Sheikh Zayed Road, fiind locatia ideala pentru calatoriile de afaceri sau de relaxare.
 
vezi oferta
   

Hotel MEDIA ROTANA 5*

Hotelul este localizat in Dubai aproape de Media City si statia de metrou Dubai Internet Citya, la 14km de Aeroportul International din Dubai.
 
vezi oferta
   

Hotel AURIS INN AL MUHANNA 4*

Hotelul deschis in decembrie 2015 se situeaza in zona Tecom-Al Barsha, la  3.5 kn de Mall of the Emirates si 23km de Aeroportul Internațional.

 

vezi oferta
   

Hotel RAMADA JUMEIRAH 4*+

Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence este un hotel de 4 stele din Dubai, situat la 5 minute de mers de plaja Jumeirah, la o distanta de 1 km de Dubai Marina Yacht Club si 42 km de aeroportul Dubai International Airport.
 
vezi oferta
   

Hotel AMWAJ ROTANA 5*

Hotelul se afla amplasat intr-o locatie superba, in zona Dubai Marina Jumeirah Beach Residence-The Walk, cu vedere spre mare, la 100 de pasi de plaja, 20 km de centrul orasului si 30 de km de aeroportul international din Dubai.
 
vezi oferta
   

Hotel CITY MAX BUR DUBAI 3*

Hotelul City Max, este situat central, in zona Bur Dubai, la doar 10 minute de mers pe jos de mall-ul Burjuman, oferind acces usor si la celelalte principale centre comerciale si bazare.

 

 

vezi oferta
   

Informatii Utile

Viza & conditii de inscriere

vezi oferta
   

FIRST CENTRAL HOTEL APARTMENT 4*

Situat in noul cartier Al Barsha, de-a lungul soselei Sheikh Zayed, cu acces usor la metroul catre Dubai Mall, Mall of Emirates si Burj Khalifa.

 

vezi oferta
   
DUBAI & ABU DHABI Zbor Direct Dubai - Compania FLYDUBAI Plecari in perioada 2 SEPTEMBRIE 2015 - 29 Aprilie 2016 EMIRATUL DUBAI– este al doilea ca marime din cele sapte emirate ce formeaza Emiratele Arabe Unite, situat in Peninsula Arabica , cu deschidere la Golful Persic din Marea Arabiei, unde...