Tenerife / Spania / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Insula cunoscuta ca “paradisul primaverii eterne”, are un singur anotimp unde temperatura nu scade sub 18 C si nu urca mai mult de 35 C, fiind singura destinatie europeana unde se poate face plaja tot timpul anului.
 
In centrul insulei Tenerife, cea mai mare din arhipelagul Canare se afla Muntele Teide - o amintire vie si constanta a activitatii vulcanice. In cele 3 luni de iarna – muntele este acoperit cu zapada iar la numai o ora de mers cu masina puteti face o baie relaxanta in apele Oceanului Atlantic. Tenerife este destinatia ideala pentru petrecerea unei vacante complete, indiferent de perioada aleasa. “Continent in miniatura”, dispune de un microclimat si contraste peisagistice spectaculoase, contrastul cel mai proeminent fiind intre predominantul verde al Nordului si soarele cald al Sudului. Poseda un loc privilegiat in oceanul Atlantic, oferind servicii de inalta calitate. Tenerife este locul ideal pentru cei care sunt in cautare de soare, liniste, servicii diversificate, sport, lumina, relaxare si naturalete.
Playa de las America, Adeje, Torviscas, Playa Paraiso sunt cele mai cautate statiuni din sud renumite pentru viata nocturna si plajele sale amenajate cu nisip foarte fin adus din adancurile oceanului.
Cluburile de noapte, karaoke, spectacole de cabaret, sporturi extreme, safari pe ocean in cautarea delfinilor si a balenelor sunt doar cateva din motivele pentru care trebuie sa alegeti aceasta destinatie.

 

Hotel BAHIA PRINCESS 4* - Costa Adeje

Localizare: este situat la 300 m de plaja Fanabe, 20 km de aeroportul Reina Sofia (Tenerife Sud).
vezi oferta
   

Hotel JARDIN TROPICAL 4* - Costa Adeje

Situat in centrul statiunii in Costa Adeje, pe prima linie la ocean, la aprox 30 min de aeroport.

 

vezi oferta
   

Hotel GALA 4* - Playa de Las Americas

Este situat in statiunea Playa de las Americas, la 5 min de plaja de nisip.
 
vezi oferta
   

Hotel FANABE COSTA SUR 4*- Costa Adeje

Locatie: hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, la 500 m de plajele Playa de Fanabe si Del Duque, amandoua cu nisip auriu. In zona sunt cateva centre comerciale.
vezi oferta
   

Hotel LA SIESTA 4* - Playa de Las Americas

Situat în staţiunea Playa de Las Americas, Hotelul La Siesta se află la 300 de metri de plajă. Reşedinţa dispune de piscine cu apă sărată separate pentru adulţi şi copii, înconjurate de grădini.
 
vezi oferta
   

Hotel ISLA BONITA 4* - Costa Adeje

Complexul este situat in zona turistica din Playa Fañabe, unde se gasesc o serie de magazine, baruri, puburi si restaurante. 
vezi oferta
   

Aparthotel ISABEL 4* - Costa Adeje

Situat in statiunea Costa Adeje, la aprox 200 m( 5min) fata de Plaja Fanabe este un hotel renovat complet deschis in 2009 ( ex RIU Costa Adeje). 
vezi oferta
   

Hotel JARDIN DE NIVARIA 5* - Costa Adeje

Locatie: Hotel de lux, situat in linistita localitate Playa de Fañabé, separata de plaja doar de o faleza de promenada.
 
vezi oferta
   

Europe VILLA CORTES 5* - Playa de las Americas

Situat pe prima linie la ocean, la numai 3 minute de mers pe jos de cea mai frumoasa zona a statiunii Playa de Las Americas cu magazine de firma, Piramida de Arona considerata centrul statiunii. Se afla la numai 18 km de aeroport si ofera confortul unui hotel de luxe.
vezi oferta
   

Hotel H-10 LAS PALMERAS 4* - Playa de las Americas

Situat pe malul marii in Playa de las Americas, ofera clientilor sai toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic.
vezi oferta