Bodrum - plecare din Bucuresti / Turcia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Bodrum se afla pe o peninsula. Puteti incepe vizita peninsulei Bodrum pornind in sensul acelor de ceasornic, incepand cu Gümbet si continuand cu Bites, Akyarlar, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Türkbükü, Torba si inapoi la Bodrum. Calatoria va dura nu mai mult de 2 - 4 ore, in functie de cat timp petreceti in fiecare loc. In Bodrum exista trei mari porturi de ambarcatiuni, mai multe hoteluri si un aeroport in apropiere.
 
Bodrum este impartit in doua zone contrastante - in jumatatea de est se afla plaja alungita, barurile, cluburile de noapte si restaurantele tipice statiunilor mediteraneene, iar in jumatatea de vest a orasului Bodrum este focalizata in jurul portului de ambarcatiuni si a clubului de iahting, aici viata decurgand mai agale.
 
 
VERIFICA IN TIMP REAL TARIFELE SI DISPONBILITATEA UNEI VACANTE IN TURCIA
 

 

Hotel Samara 5*

Hotelul este situat pe malul marii, la 4 km departare de statiunea Torba. Distanta pana la centrul orasului Bodrum este de 8 km, iar pana la aeroport de 27 km.
 
vezi oferta
   

Hotel Salmakis Beach Resort & SPA 4*

Hotelul este situat la 1 km de centrul orasului Bodrum, 35 km de aeroportul Bodrum-Milas si este amplasat in imediata proximitate a plajei private.
 
vezi oferta
   

Hotel Armonia Holiday Village & SPA 5*

Hotel Armonia Holiday Village & Spa Bodrum este situat la 54 km de aeroportul orasului Bodrum, la 25 km de centrul orasului Bodrum, la 5 km de localitatea Turgutreis, pe malul marii.
 

 

vezi oferta
   

Hotel La Blanche Resort & SPA 5*

Hotelul este situat pe plaja in Turgutreis la 25 min de Bodrum.
 
vezi oferta
   

Hotel Royal Asarlık Beach 5*

Hotelul este situat pe plaja, foarte aproape de orasul Bodrum (3 km departare) si la 35 km distanta de aeroporul orasului. Datorita pozitionarii sale, accesul catre principalele atractii ale orasului este facil.

 

vezi oferta
   

Hotel Voyage Torba 5*

Hotelul este la o distanta de 22 km fata de centrul orasului Bodrum, la 45 km de aeroport. Cel mai aproape oras este  Türkbükü, la 2 km departare.
 
vezi oferta
   

Hotel Kefaluka Resort 5*

Hotelul este situat pe malul marii, la o distanta de 25 km de centrul orasului Bodrum si la 58 km distanta de aeroportul orasului.
 
vezi oferta
   

Hotel Vogue Bodrum 5*

Hotelul este situat in golful Torba, pe malul marii, la 8 km distanta de centrul orasului Bodrum si la aproximativ 25 minute de mers cu masina fata de aeroport.
 
 
vezi oferta
   

Hotel Voyage Turkbuku 5*

Hotelul este la o distanta de 22 km fata de centrul orasului Bodrum, la 45 km de aeroport. Cel mai aproape oras este  Türkbükü, la 2 km departare.
 
vezi oferta
   

Hotel Xanadu Island 5*

Hotelul este situat departe de agitatia cotidiana a orasului Bodrum, pe o peninsula, inconjurat de marea Egee, la distanta de 65 km fata de aeroport si  25 km departare de centrul orasului.
 
vezi oferta