Marmaris - plecare din Bucuresti / Turcia / Avion / Sejur / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Situata intr-un frumos golf care iti taie respiratia, in locul de intalnire dintre marea Egee şi marea Mediterana, statiunea Marmaris este inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si armonie. Portul, aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.
Golful sau este cunoscut pentru conditiile de yachting si atmosfera cosmopolitana, iar din Marmaris puteti sa faceti excursii in Rhodos, in insula Cleopatra unde se spune ca este cel mai bun nisip din lume, la Pamukkale, Efes, sau Casa Fecioarei Sf. Maria. 
 
Portul de agrement este unul dintre cele mai mari si mai bine echipate in Turcia. Imprejurimile orasului gazduiesc padurea de pini situata in gradina neagra, precum si zona Dalyan, faimoasa pentru broastele testoase care traiesc acolo si pentru conditiile deosebite de relief adecvate pentru practicarea sporturilor extreme. Clima Mediteranei ofera posibilitatea practicarii inotului in ape foarte limpezi o buna parte a anului. In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting". 
 
 
VERIFICA IN TIMP REAL TARIFELE SI DISPONBILITATEA UNEI VACANTE IN TURCIA
 

 

Hotel Blue Bay Platinum 5*

Blue Bay Platinum este un hotel de 5* situat in Marmaris, la 2 km de centrul statiunii si 150 m  de plaja, la 90 km fata de aeroportul Dalaman.

 

vezi oferta
   

Hotel Elegance 5*

Hotelul se afla pe coasta marii Egee, la 3 km fata de centru orasului Marmaris si 5 km de lcmeler.

 

 

 

vezi oferta
   

Hotel MARTI LA PERLA 4*

Hotelul este situat intre golfurile marilor Egee si Mediteraneana la 1 Km de Icmeler si 5 km de Marmaris. Aeroportul este la 100 de km.
 
 
vezi oferta
   

Hotel Aqua 5*

Hotelul Aqua este situat la 200 m de centrul orasului Icmeler.
 

 

vezi oferta
   

Hotel Grand Yazici Club Turban 5*

Hotelul Grand Yazici Turban este un hotel elegant de 5*, situat la 5 km distanta de Marmaris, 3 km departare de localitatea Icmeler si 90 km fata de aeroport.
 
vezi oferta
   

Hotel Green Nature 5*

Se afla la 5km de centrul orasului Marmaris, la 2km de centrul comercial Karacan Point si la 400m de plaja.
 
 
vezi oferta
   

Hotel Marti Resort Deluxe 5*

Hotelul Marti Resort este situat la 1km de Icmeler, 8km de Marmaris, 140km de aeroportul din Bodrum, pe plaja Blue Flag fiind renovat in 2014.
 
vezi oferta