Franta Ski / Ski / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
De ce Franta?
Pentru partiile extrem de lungi si cazari chiar langa partie! Poate ca statiunile de schi din Franta nu sunt la fel de pitoresti cat cele din Italia sau Austria, dar cu siguranta ofera cele mai "tari" senzatii de schi in Europa. Datorita altitudinii generale intre 2000-3000 m, zapada nu este o problema!
Franta - tara superlativelor pentru schi. Montblanc este cel mai inalt varf al Alpilor, Chamonix are cea mai inalta linie de telecabina din Europa, iar Trois Vallées revendica titlul de cea mai intinsa zona de schi a planetei.
Alpii reprezinta pentru europeni locul de bastina al sporturilor de iarna. Regiunile gazduite de acesti munti impresionanti sunt perfecte pentru toti fanii schi-ului si snowboarding-ului, chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre ei. In afara de un numar considerabil de partii de schi de calitate si schilifturi, puteti gasi numeroase posibilitati pentru divertisment si recreatie. Luati cunostina de sarmul oraselelor in Alpii francezi care va propun o distractie placuta dupa schi si monumente culturale. Aici puteti gasi si cazare in apartamente bine amenajate.
 
Regiuni de ski Franta
Regiunile de schi din Franta sunt considerate printre cele mai mari, inalte si intinse din intraga lume. In primul rand, regiunea Les Trois Vallées, cu peste 600km de partii si 200 instalatii de transport pe cablu.
In plus, in Franta este situat varful Mont Blanc, care cu ai sai 4.792 m este cel mai inalt varf din Alpi. La poalele sale se afla Metropola sporturilor de iarna Chamonix, unde au avut loc primele Jocuri Olimpice de Iarna in 1924. Alte doua editii ale Jocurilor Olimpice de iarna au avut loc in 1968 la Grenoble (schiul alpin la Chamrousse) si in 1992 la Albertville (alte discipline la Tignes si in alte locuri).

Hotel Residence Pierre & Vacances Les Temples Du Soleil & Machu Pichu 4* - Val Thorens

Situat chiar langa partia de ski la intrarea in statiune.
Regim masa: fara mese incluse

 

vezi oferta
   

Hotel Residence Belambra Le Hameau Des Airelles 4* - Les Menuires

Este amplasat la intrarea in statiune, la cca 1 km de centrul ei.
Regim masa: fara mese incluse
vezi oferta
   

Hotel Village Club Neige Et Ciel Belambra 3* - Les Menuires

Este situat la intrarea in statiune.
Regim masa: demipensiune
vezi oferta
   
De ce Franta? Pentru partiile extrem de lungi si cazari chiar langa partie! Poate ca statiunile de schi din Franta nu sunt la fel de pitoresti cat cele din Italia sau Austria, dar cu siguranta ofera cele mai "tari" senzatii de schi in Europa. Datorita altitudinii generale intre 2000-3000 m,...