Italia Ski / Ski / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
De ce sa alegi o vacanta la schi Italia?
In primul rand pentru partiile insorite, imaculate, intotdeauna albe datorita sistemelor de zapada artificiala, dotate cu instalatii de transport pe cablu moderne! Este o destinatie ideala si pentru familii, chiar si cei mici fiind mereu asteptati cu oferte speciale.
In Italia se afla o mare parte din paradisurile sporturilor de iarna din Europa. Sa amintim doar de Dolomiti Superski cu cei 1,220 km de partii in 12 regiuni de schi, conform statisticilor, 8 din 10 zile insorite, zapada garantata pe 90% din partii datorita sistemelor de tunuri de zapada si suntem convinsi ca Italia are multe de oferit pentru schiorul incepator sau avansat. In afara de Dolomiti Superski mai trebuie amintit si alte doua retele fara excelente: Sella Ronda si SKIRAMA DOLOMITI Adamello-Brenta.

Sa nu uitam ca toate regiunile de schi din Italia sunt renumite pentru partiile foarte bine intretinute, servicii de calitate foarte ridicata si preturi accesibile pentru orice schior. Senzatia "Dolce Vita" trebuie incercata! Italia este fara inoiala o destinatie de vis.
Parcuri si amenajari speciale: snowboardpark si piste de schi fond, snowtubbing, sanie, patinoar, trasee de drumetii de iarna, off-piste si heliskiing.

Hotel Villa Argentina 3* - Cortina D'Ampezzo

Tarif in euro/persoana/noapte cu Demipensiune

Oferta valabila in perioada 14.12.17 - 31.03.18

 

vezi oferta
de la 78€

Hotel San Valier 3*

Tarif in Euro /persoana/ sejur cu Demipensiune

Oferta valabila in perioada 03.12.17 - 29.04.18

 

vezi oferta
de la 131€

Hotel Bella Costa 4* - Val Di Fiemme

Tarif in Euro /persoana/ sejur cu Demipensiune

Oferta valabila in perioada 24.12.17 - 31.03.18

 

vezi oferta
de la 720€

Hotel Menardi 3* - Cortina D’Ampezzo

Localizare: este situat la aprox 1 km de centrul statiunii Cortina D’ Ampezzo si la 400 m de ski lift

 

vezi oferta
   

Hotel Trunka Lunka 3* - Val Di Fiemme

Localizare: hotelul este situat într-un decor magnific, înconjurat de Pieve Park, la 100 m distanta de  telescaunul  Cermis si la 300 m distanta de centru.

 

vezi oferta
   
De ce sa alegi o vacanta la schi Italia? In primul rand pentru partiile insorite, imaculate, intotdeauna albe datorita sistemelor de zapada artificiala, dotate cu instalatii de transport pe cablu moderne! Este o destinatie ideala si pentru familii, chiar si cei mici fiind mereu asteptati cu oferte speciale. In Italia...