BLUE AIR / Plecari din Iasi / Bilete avion
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Zboruri directe Blue Air din Iasi

de la 20 EUR/sens

Blue Air opereaza zboruri directe pe rutele Iasi - Bucuresti, Iasi - Londra, Iasi - Paris, Iasi - Roma, Iasi - Barcelona, Iasi - Koln Bonn (Cologne), Iasi - Bruxelles, Iasi - Milano, Iasi - Munchen, Iasi - Torino.

 

Bilete de avion de la Iasi la Barcelona (aeroport El Prat) - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Bruxelles - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Bucuresti (Otopeni) - tarife de la 20 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Koln Bonn - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Londra (Luton) - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Milano (Bergamo) - tarife de la 35 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Munchen - tarife de la 40 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Paris (Beauvais) - tarife de la 40 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Roma (Fiumicino) - tarife de la 35 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Torino - tarife de la 50 EUR/sens


* Tarifele sunt informative, includ taxele de aeroport, dar nu includ taxa de serviciu. Pentru informatii complete si rezervari, iti stam cu placere la dispozitie. 

 

 

 

 

Blue Air opereaza zboruri din 2004 avand un istoric impecabil de siguranta.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi clientilor zboruri eficiente si confortabile in conditii de siguranta, serviciile disponibile fiind la un nivel ridicat de calitate, seriozitate si profesionalism.

Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

IOSA este un sistem de evaluare recunoscut si acceptat la nivel international proiectat pentru a evalua sistemele operationale de gestionare si control ale unei companii aeriene.

In timpul auditului se verifica conformitatea cu peste 900 de standarde si practici recomandate in cadrul departamentelor operationale ale companiei, de la organizare si management, la operatiuni de zbor, control operational al zborurilor, operatiuni de deservire la sol a avionului si pasagerilor, cargo, securitate si intretinerea tehnica a avioanelor.

In prezent, Blue Air opereaza 29 avioane tip Boeing 737 seriile 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si 737-800, cu o capacitate cuprinsa intre 120 si 189 pasageri.

In vara anului 2017, am semnat comanda ferma pentru 12 avioane Boeing 737 MAX 8, care vor intregi flota noastra incepand cu Q2, 2019.

Flota Blue Air a fost retehnologizata cu scaune de ultima generatie Recaro. Pasagerii se pot bucura de una dintre cele mai usoare clase de scaune, concepute pentru relaxare, cu spatar care se reclina.

Toate investitiile in flota noastra vizeaza reducerea consumului de combustibil, avand ca rezultat reducerea emisiilor.