WIZZ AIR / Plecari din Iasi / Bilete avion
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Zboruri directe Wizz Air din Iasi

de la 15 EUR/sens

WIZZ AIR opereaza zboruri directe pe rutele Iasi - Bologna, Iasi - Catania, Iasi - Larnaca, Iasi - Londra (Luton), Iasi - Milano (Bergamo), Iasi - Roma (Ciampino), Iasi - Tel Aviv, Iasi - Venetia.

  

Bilete de avion de la Iasi la Bologna - tarife de la 40 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Catania - tarife de la 25 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Larnaca - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Londra (Luton) - tarife de la 50 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Milano (Bergamo) - tarife de la 25 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Roma (Ciampino) - tarife de la 30 EUR/sens  

Bilete de avion de la Iasi la Tel Aviv - tarife de la 26 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Venetia - tarife de la 40 EUR/sens

 Bilete de avion de la Iasi la Dortmund (din 07.07.2018) - tarife de la 15 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Malmo (din 07.07.2018) - tarife de la 22 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Salonic (din 07.07.2018) - tarife de la 25 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Paris (din 07.07.2018) - tarife de la 22 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Bruxelles (din 08.07.2018) - tarife de la 20 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Billund (din 08.07.2018) - tarife de la 26 EUR/sens

Bilete de avion de la Iasi la Eindhoven (din 09.07.2018) - tarife de la 20 EUR/sens

 


* Tarifele sunt informative, includ taxele de aeroport, dar nu includ taxa de serviciu. Pentru informatii complete si rezervari, iti stam cu placere la dispozitie. 

 

 

 

 
Proiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.
Prima cursă a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent, Wizz Air dispune de 16 baze operaţionale în regiune: Gdansk, Poznan, Katowice, Varşovia şi Wroclaw în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucureşti, Cluj-Napoca, Targu Mures şi Timişoara în România, Vilnius în Lituania, Kiev în Ucraina, Belgrad în Serbia şi Praga în Republica Cehă, oferind zboruri pe mai mult de 250 de rute.
 
Wizz Air este o companie de transport aerian orientată către valoare şi concentrată asupra modernizării permanente a deplasării călătorilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate abordabilă de transport pentru cetăţenii Europei Centrale şi de Est, precum şi de a oferi o experienţă nouă de zbor tuturor călătorilor din Uniunea Europeană. Pentru a face din „experienţa Wizz Air” o experienţă remarcabilă în privinţa serviciilor şi a raportului dintre banii daţi şi valoarea primită, sunt puse la lucru tehnologii de ultimă oră. Wizz Air oferă un „model simplu de deservire”, ceea ce înseamnă: călătorie fără bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului, saloane de călătorie de clasă unică, cu scaune de piele, alegerea locului în momentul îmbarcării şi furnizarea de servicii la cerere, contra cost.
Wizz Air este consecventă în exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai bună calitate în clasa tehnologică din care fac parte, a căror operaţiuni de întreţinere sunt asigurate de către Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de întreţinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge în mod constant un înalt standard de deservire a călătorilor. Wizz Air deţine o flotă tânără de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.