Rent-a-Car / Business Travel
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
PRIMA TOURS va ofera servicii de inchirieri masini nu doar in Iasi ci si in alte importante orase ale tarii pentru a va face calatoria mai usoara.
 
Municipiul Iasi este cel mai important centru politic, economic si cultural al zonei Moldova cat si unul din cele mai vechi orase din Romania. Situat in partea de nord-est a Romaniei, municipiul Iasi a fost pentru multe veacuri centrul de trecere a celor mai importante rute comerciale ce legau Polonia, Ungaria, Rusia si Constantinopol.
Dintre cele mai importante puncte turistice, va puteti opri la Palatul Culturii care astazi gazduieste 4 muzee si biblioteca judeteana, Catedrala Mitropolitana Sfanta Paraschiva si celebrul sau clopot facut din 4 tunuri turcesti, sau Palatul Roznovanu care astazi gazduieste Primaria Municipiului Iasi. In imprejurimile orasului, puteti vizita Palatul Domnesc de la Ruginoasa al lui Alexandru Ioan Cuza, celebrele manastiri Cetatuia si Frumoasa, podgoria Cotnari sau puteti face o excursie cu masina inchiriata pana la Cetatea Neamtului, un monument medieval de valoare exceptionala din Romania.

Indiferent de destinatie, PRIMA TOURS prin Rent-a-Car va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme de inchiriat, pentru toate nevoile dumneavoastra de calatorie. Pentru termeni si conditii dar si detalii despre procedura de inchiriere, va rugam sa contactati agentia de turism PRIMA TOURS.