Cazari Predeal / Craciun / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Hotel Bulevard 3*

Hotelul Bulevard din statiunea Predeal este pozitionat intr-un cadru montan unic, dominat de privelistea impunatoare a Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul si de aerul curat si proaspat al muntelui.

 

vezi oferta
   

Hotel Andy 4*

31 de spații de cazare - camere duble, twin și apartamente - în care turiștii au acces la televizor, Internet, telefon intern și internațional, minibar.

 

vezi oferta
   

Hotel Carmen 4*

Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. 

 

vezi oferta
   

Hotel Eden 3*


55 de spatii de cazare - camere duble, duble superioare, single, garsoniere, duplex, suita și apartamente - in care turistii au acces la tv, Internet, uscator de par, minibar , baie proprie.

vezi oferta
   

Hotel Hera 3*

Hotel Hera*** din Predeal este potrivit pentru familii cu copii, garsonierele si apartamentele avand mini-bucatarie proprie. Un alt punct de atractie al hotelului este piscina acoperita.

vezi oferta
   

Vila Select 3*

Restaurantul este amenajat in stil traditional romanesc si vanatoresc, club, sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri situata in incinta complexului, sala de training situata in cadrul vilei, sala de jocuri si biliard, inchiriere biciclete.

 
vezi oferta
   

Hotel Orizont 4*

Hotel Orizont este situat in statiunea Predeal, la 50 m de DN1 si la la 800m de gara Predeal.

 

vezi oferta
   

Hotel Carpati 3*

Hotelul Carpaţi este situat la 1,7 km de cea mai apropiată pârtie de schi din Predeal şi oferă o zonă spa şi un restaurant care serveşte mâncăruri românești. 

vezi oferta
   

Hotel Belvedere 3*

Hotelul este situat pe varful Cioplea, la altitudinea de 1110 m.

 

vezi oferta
   

Hotel Rozmarin 4*

Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti.

 

vezi oferta
   

Pensiunea Toledo 3*

Pensiunea Toledo*** prezinta o buna varianta de cazare din Predeal, fiind situata intr-o zona linistita si pitoreasca a statiunii, fiind usor accesibila din centru.

 

vezi oferta