Delta Dunarii / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Delta Dunarii este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, acoperind o suprafata de 2.681 km2. În 1990 UNESCO a inclus Delta Dunarii este cea mai noua forma de relief din România, ferita de "progresul industrializarii", printre rezervatiile biosferei.
 
 
 
 
Bratul Chilia, cel mai septentrional, formeaza granita cu Ucraina, transporta 60% din apele si aluviunile Dunarii, avand un curs sinuos pe o lungime de 120 Km. De-a lungul sau se insiruie asezarile: Palazu, Pardina, Chilia Veche, Periprava. Avand multe ramificatii si ostroave acesta este cel mai tanar brat, inregistrand si cea mai mare adancime 39 de m. Bratul Chilia este folosit pentru navigatie, cele mai importante porturi fiind Ismail si Valcov.
 
Bratul Sulina situate in mijlocul Deltei, are un curs rectiliniu, canalizat permanent dragat si intretinut pentru navigatia vaselor maritime (pescaj minim 7m). In urma acestor lucrari care au avut loc intre 1862 si 1902, lungimea bratului a scazut de la 93 de km la 64 de km,si transporta 18% din volumul de apa al Dunarii, adancimea minima fiind de 7 de m, iar cea maxima de 18 de m. De-a lungul sau se insira localitatile: Ilganii de Sus, Maliuc, Gorgova, Crisan, Vulturu, Partizani, Sulina.
 
Bratul Sf. Gheorghe cel mai meridional, orientat spre sud-est, are un curs sinuos desfasurat pe 112 Km si transporta 22% din debit. La varsare formeaza insulele Sacalin considerate un inceput de delta secundara. Sectionarea unor meandre in ultimul timp a micsorat lungimea cursului navigabil. De-a lungul sau se insira asezarile: Nufaru, Mahmudia, Uzlina, Sf. Gheorghe.

Complex Vile GREEN VILLAGE 4* - Sf. Gheorghe

Complexul Green Village**** (satul de vacanta Delfinul) din Sf. Gheorghe, Delta Dunarii,  este unul din cele mai luxoase complexe de cazare din Delta Dunarii.

Tarif in lei/persoana/noapte 

Oferta valabila pana la data de 28.11.2019

 

 

vezi oferta
de la 70 LEI

Pensiunea RIO DIVINO 3* (Murighiol)

Proprietatea Rio Divino este situata în comuna Murighiol din judetul Tulcea. Proprietatea are un bar-restaurant. Oaspetii au la dispozitie parcare privata gratuita.

 

vezi oferta
de la 111 LEI

Complex RESORT 4* (Murighiol)

Localizare: localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului.

Tairf in lei/persoana/noapte

Oferta valabila pana la data de 11.11.2019

 

 

vezi oferta
de la 116 LEI

Hotel Mon Jardin 4* (Mahmudia)

Situat in Delta Dunarii, Hotelul Mon Jardin va ofera experienta unei vacante la un confort maxim, 28 de camere duble o garsoniera si 2 apartamente, puse la dispozitie de catre hotelul nostru, poarta de intrare in Delta Dunarii.

Tarif in lei/persoana/noapte

Oferta valabila pana la data de 28.11.2019

vezi oferta
de la 135 LEI

Complex CORMORAN 3* - Tulcea (Uzlina)

Recomandat atat celor mai impatimiti pescari, cat si celor ce cauta liniste.

Tarif in lei/persoana/noapte

Oferta valabila pana la data de 28.11.2019

 

vezi oferta
de la 179 LEI

Pensiunea CASA SIBIANA 4* (Sulina)

Orăşelul poate fi accesat doar cu barca din Tulcea, aflat la intrarea în Rezervaţie.

 

 

vezi oferta
de la 185 LEI

Pensiunea Casa Teo 4*(Mahmudia)

Amplasat pe malul bratului Sf. Gheorghe, in localitatea Mahmudia.

 

 

vezi oferta
   

Hotel ESPLANADA 4* - Tulcea

Se afla pe Faleza Dunarii, la 50 m de Autogara Tulcea.

 

vezi oferta
   

Hotel WELS 4* - Sf. Gheorghe (Baltenii de Sus)

Se afla intr-o zona linistita, la 2 km de soseaua Tulcea-Mahmudia.

 

 

 

vezi oferta
   

Hotel MON JARDIN 4* - Sf. Gheorghe (Mahmudia)

Pentru o vacanta de neuitat: o oaza de lux, liniste si confort.
vezi oferta
   

Hotel DELTA PALACE 3* (Sulina)

Hotelul este situat pe faleza orasului Sulina, pe malul drept al Dunarii, este locul ideal unde te poti bucura de tot ce iti ofera Delta Dunarii, unde te poti relaxa si poti petrece o vacanta de neuitat.

 

 

 

vezi oferta
   

Hotel EGRETA 3* (Dunavatu de jos)

Localizare: New Hotel Egreta este situat în Delta Dunarii, în Dunavatul de Jos

vezi oferta
   

Complex PUFLENE 4* (Murighiol)

Complex Puflene Resort 4*  situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii, este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalism.

 

 

 

vezi oferta
   

Pensiunea CRISTAL 3* (Tulcea)

Pensiunea - Restaurant Cristal 3* este situata in municipiul Tulcea, pe strada Pacii, numarul 174. Pensiunea va ofera conditii de 5 stele la pretul de 3 stele si totodata modalitatea ideala si confortabila pentru vacanta dumneavoastra, pentru a evada din lumea urbana si agitata!

 

vezi oferta
   

Complex SUNRISE CRISAN 3* (Crisan)

Localizare:  in inima uneia dintre cele mai frumoase delte ale lumii: Delta Dunarii; a doua ca marime si cea mai bine conservata delta a Europei, la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.

 

vezi oferta
   

Hotel DELTA BOUTIQUE&CARMEN SILVA 5* (Crisan)

Localizare: In Crisan, localitate aflata chiar in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, direct pe malul bratul Sulina.

vezi oferta
   

Complex Turistic STEAUA APELOR 4* (Nufaru)

Complexul turistic steaua apelor este situat la poarta de intrare in Delta Dunarii, pe malul bratului Sf. Gheorghe, la doar 12 km. distanta de Tulcea, in localitatea Nufaru, pe soseaua Tulcea – Murighiol.

 

vezi oferta
   

Complex Danube Delta Resort (Crisan)

Inaugurat in iunie 2010 este singura locatie turistica din Delta Dunarii premiata la Gala FashionTV Tourism Awards, primind distinctia “cel mai fashion hotel din Delta Dunarii” precum si pentru " cele mai bune servicii turistice oferite".

vezi oferta