Busteni / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Buşteni este un mic oraş de munte în nordul judeţului Prahova. Staţiunea Buşteni este situată pe cursul superior al râului Prahova la o altitudine de 850 - 950 metri. Este învecinată, la nord, cu Azuga şi Predeal iar la sud cu Sinaia. Buşteni este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor turistice din Muntii Bucegi, motiv pentru care a fost supranumit "Poarta Bucegilor" sau "Oraşul Alpiniştilor". Pârtia Kalinderu este una dintre cele mai moderne pârtii din ţară. Pârtia Kalinderu a fost omologată de Federaţia Internaţională de Ski şi poate găzdui concursuri ale schiorilor de performanţă.

Pârtia este prevăzută cu 2 variante de sosire, una pentru începători iar cealaltă pentru avansaţi. Telegondola Kalinderu circulă pe o lungime de 1050 m şi are o capacitate de transport de 1200 persoane / oră. Instalaţia de produs zăpadă artificial asigură condiţii optime pentru schiori de -a lungul întregului sezon.

Hotel Alexandros 3* Busteni

Amplasat într-un cadru deosebit, având o pozitie privilegiata în centrul statiunii Busteni - Valea Superioara a Prahovei.

Oferta valabila pana la data de 21.12.2019

Tarif in lei/persoana/noapte 

vezi oferta
de la 105 LEI

Hotel Iri 3* - Busteni

Hotelul dispune de 70 locuri de cazare, distribuite in 34 de camere, dintre care: 18 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere duble twin si 4 apartamente compuse din 2 camere duble twin/matrimoniale fiecare. Fiecare camera dispune de baie proprie, precum si de alte dotari: LCD cu cablu, frigider, balcon sau terasa cu vedere la munte, internet wireless. 

Oferta valabila pana la data de 22.11.2019

Tarif in lei/persoana/noapte

 

 

vezi oferta
de la 110 LEI

Paraul Rece 3*

Hotelul, restaurantul si celelalte spatii existente au fost in intregime renovate si dotate cu instalatii noi, mobilier modern, TV color, telefonie, internet, utilaje conform standardelor actuale. Unitatea a reintrat in circuitul turistic in anul 2007.

Oferta valabila pana la data de 20.12.2019

Tarif in lei/persoana/noapte

vezi oferta
de la 117 LEI

Hotel Freya 4*

Situată la circa 1 km de DN1 in centrul stațiunii Bușteni, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, zona Zamora.

Oferta valabila pana la data de 18.12.2019

Tarif in lei/persoana/noapte 

vezi oferta
de la 133 LEI

Conac Bavaria 3*

Situat pe strada principala din Busteni, la 2 km de pârtia de schi si teleschiul Kalinderu.

Tarif in lei/persoana/noapte 

Oferta valabila pana la data de 19.12.2019

 

 

vezi oferta
de la 136 LEI

Hotel Silva 3*

Hotelul Silva este amplasat in statiunea Busteni, cu o pozitie privilegiata la poalele muntilor Caraiman, la o altitudine de 950 m, langa statia de telecabina spre Babele si spre Sfinx, punct de plecare in drumetii montane. Zona este linistita, cu o impresionanta vedere catre masiv, fiind considerata poarta de intrare in muntii Bucegi.

Oferta valabila pana la data de 22.12.2019

Tarif in lei/persoana/noapte 

 

 

vezi oferta
de la 140 LEI

Vila Laura 2*

Situata pe strada ce duce catre telecabina, in apropierea hotelului Silva, Vila Laura va ofera excelente conditii de cazare, intr-o atmosfera calda si destinsa.

vezi oferta
   

Pensiunea Popasul Vanatorilor 4*

Se afla in frumoasa statiune Poiana Tapului.

vezi oferta