Predeal / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Localitatea Predeal şi pasul cu acelaşi nume constituie una dintre cele mai frumoase zone montane ale României. Situată pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timişului, între masivele muntoase Bucegi, Postăvaru, Piatra Mare şi Clăbucet, staţiunea Predeal, dispune de excelente pârtii de schii, 8 la număr (cu diferite grade de dificultate) precum şi de transport prin cablu (telescaun, teleschi). Clima este specifică zonelor alpine, cu aer puternic ionizat, temperatura medie anuală fiind de 5 grade C.
 
De remarcat sunt şi numeroasele posibilităţi de amuzament, sporturile de iarnă şi excursiile la cabanele montane din apropiere (Trei Brazi - la altitudinea de 1128 m, Clăbucet Sosire - 1050 m, Clăbucet Plecare - 1450 m, Gîrbova - 1350 m, Piatra Mare - 1630 m, Susai - 1350 m, Poiana Secuilor - 1070 m, etc.) sau mai departate, de pe crestele Bucegilor.

Hotel Eden 3*

Situat in zona Cioplea, intr-o zona deosebit de linistita, va pune la dispozitie toate facilitatile unei unitati de cazare de 3 stele.
vezi oferta
   

Hotel Belvedere 3*

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare.
vezi oferta
   

Hotel Piemonte 4*

Hotelul Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.
vezi oferta
   

Hotel Andy 4*

Hotelul Andy Predeal se afla la numai 1 km distanta de Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi.
vezi oferta
   

Hotelul Carmen 4*

Localizat in inima statiunii Predeal, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.

vezi oferta
   

Hotel Carpati 3*

Hotelul Carpati este situat in statiunea Predeal, la 4 minute cu masina de partiile de schi. Hotelul are de un numar de 93 spatii de cazare.

vezi oferta