Sinaia / Munte / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Situată la poalele Masivului Bucegi, Sinaia, supranumită "Perla Carpaţilor", ocupă un loc privilegiat în rândul staţiunilor montane româneşti. Staţiunea este situată la o altitudine relativ mică, între 800 şi 1000 de metri, la poalele Muntelui Furnica, dar comunică prin intermediul unei telecabine cu vârfurile de la 2000 de metri: Vârful cu Dor, Furnica, Baiu Mare, Piatra Arsă, Vârful Omu - ale căror versanţi sunt amenajaţi cu piste de schi si de bob, dintre care unele au o lungime de 15 km.
 
Initial, staţiunea a fost numită Izvor dar, ulterior a preluat numele mănăstirii locale construită de Mihai Cantacuzino în 1695 (numele provine de la Muntele Sinai). La sfârşitul secolului XIX a devenit reşedintă regală pentru Carol I, care a construit aici Castelul Peleş.
Pentru amatorii sporturilor de iarnă există numeroase pârtii de schi cu diferite grade de dificultate, pârtii de săniuş, pistă de bob, şcoală de schi, centru de închiere a echipamentului de schi, mijloace de transport pe cablu (telecabină, telescaun, teleschi).

Hotel Caraiman 3*

Hotelul Caraiman este contruit intr-un stil clasic romanesc care dainuie de peste 120 de ani, fiind al III-lea hotel construit in Sinaia.

 

vezi oferta
   

Hotel Cota 1400 3*

Este situat la o altitudine de 1400 de metri, la 10 km de centrul orasului Sinaia, la 200 de metri de telecabina care urca spre Cota 2000, la 1 km de Partiile Piramida, Dorului sau Carp.

vezi oferta
   

Hotel Palace 4*

Este situat ultracentral in statiunea Sinaia, chiar in parcul Ghica, in imediata vecinatate a Cazinoului.

 

vezi oferta
   

Hotel Arca lui Noe 4*

Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din staţiunea montană Sinaia, oferă oaspeţilor săi o vedere magnifică asupra Munţilor Bucegi.
Masa: mic dejun

 

vezi oferta
   

Hotel Marea Neagra 3*

Hotel Marea Neagra este situat la 5 minute de complexul Regal Peles si la doar 7 minute de Manastirea Sinaia ,hotelul Marea Neagra se bucura de o locatie privilegiata intr-o zona pitoreasca si linistita a statiunii Sinaia .

 
vezi oferta