Baile Herculane / Revelion / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Hotel Ferdinand 3*

Amplasat intr-o zona privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules

Pensiune completa, Cina festiva Revelion, Wellcome drink, Divertisment, Focuri de artificii, Disco Party 01.01, Acces la piscina terapeutica cu apa termala sulfuroasa, sauna , sala de fitness, Voucher 10% la procedurile spa din oferta (masaj si impachetari corporale) - serii de 4 nopti

Preturile sunt de persoana / sejur

 

vezi oferta
de la 1222 LEI

Grand Hotel Minerva 4 *

Resortul Grand Hotel Minerva 4 **** pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si dotari de top, dar si servicii hoteliere de cea mai buna calitate.

Cina Festiva de Revelion, Bauturi alcoolice/non-alcoolice la masa festiva, Animatori pentru copii, Muzica live., Acces la SPA, Divertisment, Pensiune completa -serii de 4 nopti.

Preturile sunt de persoana / sejur

vezi oferta
de la 3014 LEI

Hotel Afrodita 4*

Situat la 300 m de centrul statiunii Baile Herculane, la intrarea in statiunea Baile Herculane, pe partea dreapta dupa Hotel Minerva si inainte de Hotel Diana, in apropierea parcului Vicol.

 
vezi oferta
   

Pensiunea Magic 3*

Pensiunea Magic poate fi o locatie preferata de multi turisti pentru ca este usor de gasit, fiind situata pe drumul principal al statiunii.

vezi oferta
   

Hotel Diana 3*

Situat pe malul stang al Cernei pe un versant al muntelui Domogled la 250 m de centrul statiunii.

 

 

 

vezi oferta
   

Hotel Domogled 3*

Hotel DOMOGLED  este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest.

 

 

vezi oferta