Covasna / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Pamant al apelor minerale si al statiunilor balneo-climaterice, Judetul Covasna este situat pe cursul mijlociul al raului Olt, in Arcul Carpatilor.

Numai in jurul orasului Covasna se gasesc peste 1000 de izvoare cu ape minerale, unele avand un debit de 1000 l/ora. Bogate in acid carbonic, aceste ape sunt foarte diferite atat la gust cat si la efectele curative. De aceea judetul Covasna este un taram al apelor, avand numeroase statiuni balneao-climaterice. Aerul ionizat, apele carbogazoase, au determinat faima statiunii Covasna, cea mai complexa statiune din Europa. Pentru pescuit sunt numeroase locuri: Reci, Lacul Negru si multe alte parauri cu ape cristaline.

 

Informatii statiune

Covasna se afla la intrepatrunderea versantului estic al Muntilor Vrancei cu Depresiunea Barsei, la 31 km de Sfantu Gheorghe si 60 km de Brasov.

vezi oferta
   

Cerbul din Covasna 3*

Amplasat in statiunea Covasna.

 

vezi oferta
   

Hotel Montana 3*

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii, chiar in Valea Zanelor, in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei, cu o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti astfel de zgomotele traficului intens si vor gasi aici linistea si confortul de care au nevoie.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Caprioara 3*

In centrul staţiunii, la aproximativ 3 km de gară.

 

 
vezi oferta
   

Hotel Covasna 3*

Hotelul Covasna este situat in centrul statiunii Covasna.

 

 

vezi oferta