Vatra Dornei / Wellness - Balneo / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Vatra Dornei este o staţiune situată în nordul României, în zona estică a depresiunii intramontane Dorna, înconjurată de masivi muntoşi ce ating până la 2100 m (Masivul Căliman). înăltimea medie a localităţii este de 800 metri.
 
Posibilităţi de recreere: terenuri sportive, pistă de schi cu teleschi şi teleferic (până la înălţimea de 1500 m), pistă pentru sănii; excursii pentru vizitarea cunoscutelor mănăstiri din nordul Moldovei şi a altor monumente arhitecturale sau centre de artă populară (muzeul lemnului şi cel al lingurilor de lemn din Câmpulung).
 
 
In perioada sezonului rece vă stau la dispoziţie Pârtia de schi Dealu Negru, de 3000 m lungime, diferenţă de nivel 400 m, grad de dificultate mediu, pârtia de schi Parc, de 900 m lungime, înclinare medie de 28,5 grade, diferenţă de nivel 150 m, grad de dificultate mediu. Pârtia de schi Dealu Negru beneficiază de o instalaţie de transport telescaun, iar pârtia de schi Parc are în dotare un baby-schi şi un teleschi.

Informatii statiune

Supranumita si “Perla Bucovinei” statiunea Vatra Dornei este situata la o altitudine de 802 m în Depresiunea Dornelor.

vezi oferta
   

Hotel Carol 4*

Se afla in vecinatatea Cazinoului Dornean, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul.

 

vezi oferta
   

Hotel Intus 2*

Complet renovat în 2014 si situat în Vatra Dornei, la 150 de metri de Parcul Central si la 500 de metri de partia de schi Veverita.Gara Mica se afla la 450 de metri, iar la 2 km de proprietate se gaseste un schilift. 

 

vezi oferta