Mexic / Exotice / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Mexicul este o republica federala, al carei numele oficial complet este Statele Unite Mexicane. A devenit o destinatie renumita pentru plajele sale fantastice, pentru ruinele si piramidele mayase si aztece. Printre cele mai populare puncte turistice se numara ruinele aztece din zona orașului Mexico și stațiunile de pe coastă, precum Acapulco, Cancun si Riviera Maya. In Yucatan vizitatorii sunt atrași de ruinele maiașe, respectiv de clima si vegetația tropicală.
 
Cancun este un oras plin de viata, stralucitor si cuceritor, o destinatie pentru cupluri dinamice si dorince de petrecere. Muzica live, de la raggae la slasa, rock si chitara solo, anima toate barurile, cluburile si restaurantele statiunii. Viata de noapte pe coasta peninsulei este una din cele mai antrenante din tot Mexicul.
Cancun este un oras de coasta cu plaja lunga si ingusta, avand multe insulite legate de plaja principala prin poduri sau prin mici porturi.
Cancun si intreaga Peninsula Yucatan este una dintre cele mai insorite zone ale lumii, insa lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt ploioase cu vanturi puternice, dar asta nu inseamna ca nu apare soarele in cursul zilei.
O statiune foarte completa ce ofera distractie 24 ore din 24 pentru toti turistii indiferent de varsta sau ocupatie. Supranumita si "perla Mexicului", statiunea ramane un loc ideal pentru odihna si relaxare pe coasta Caraibelor. Sporturi practicabile: water-skiing, snorkeling, scuba diving, cave diving, croaziere de o zi, parasailing, jungle touring.

Atractii: ruinele Actun Chen, luptele cu tauri din Plaza de Tors Cancun, centrul comercial Flamingo Plaza, Muzeul de sculpturi subacvatic.

 

Hotel Riu Caribe 4*

Hotelul este amplasat pe plaja, la 5 km de centrul Cancun. Transferul de la aeroport dureaza aproximativ 40 de minute.

 

vezi oferta
   

Hotel Riu Yucatan 4*

Hotelul este situat pe plaja, la aproximativ 3 km de Playa del Carmen, iar transferul de la aeroport dureaza aproximativ 1 ora si 10 minute.

 

vezi oferta
   

Hotel Riu Cancun 5*

Hotelul este situat direct pe plaja, la aproximativ 10 km de Cancun si cca 25 km de aeroport.

 


 

vezi oferta
   

Hotel Paradisus Playa del Carmen La Perla - Adults Only 5*

Hotelul este amplasat la cateva minute de mers de centrul Playa del Carmen, intr-un mic golf, iar transferul de la aeroport dureaza aproximativ 60 minute. Hotelul este dedicat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

 

vezi oferta