Luna de Miere - Maldive / Luna de Miere / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Hotel Sun Island Resort & Spa 4*

Resortul este situat pe o insula (1,6 km x 440 m) in partea de sud a Ari Atoll, iar transferul de la aeroportul din Male situat la aproximativ 113 km, dureaza aproximativ 35-40 minute cu hidroavionul si barca.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Coco Palm Dhuni Kolhu 5*

Complexul de vile este situat in Baa-Atoll (aproximativ 660x290 m), plaja cu nisip fin si ape cristaline. Transferul de la aeroportul din Male dureaza aproximativ 40 de minute cu hidroavionul.

 

vezi oferta
   

Hotel Kurumba Maldives 5*

Insula de 300x500m se alfa in apropierea capitalei Male. Transferul de la aeroport dureaza aproximativ 10 minute cu barca cu motor.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Angsana Ihuru 5*

Hotelul este amplasat pe o insula aproape perfect rotunda, 200 x 200 m, insula recomandata pentru scufundari. Aeroprotul din Male este situat la aproximativ 17 km, transferul dureaza aproximativ 25 minute si se realizeaza cu barca rapida.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort 4*

Resortul este amplasat pe o insula de 800x300m in zona Sud Male Atoll. Transferul de la aeroportul din Male situat la aproximativ 34 km, dureaza aproximativ 45 de minute cu barca rapida.

 

 

vezi oferta
   

Hotel Meeru Island Resort & Spa 4*

Hotelul este amplasat pe o insula de 1.2 km x 350 m cu o vegetatie exotica de plantatii de bananieri, papaia si palmieri. Transferul de la aeroportul din Male situat la aproximativ 45 km, dureaza aproximativ o ora cu barca cu motor. 

 

vezi oferta
   

Hotel Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

Hotelul se afla in Nord-Male Atoll pe insula Dhonveli, suprafata aproximativ 100 x 600m. Transferul de la aeroportul din Male, situat la aproximativ 13km, dureaza aproximativ 20 de minute cu barca cu motor.

 

vezi oferta