Austria Ski / Ski / Vacante in Strainatate
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Daca vrem sa caracterizam schiul in Austria iata un cuvant ceva mai greu de tradus in limba romana, neavand corespondent direct: „gemutlichkeit”. Insumeaza distractia, ospitalitatea si usurimea practicarii sporturilor de iarna! Schiatul este o traditie in Austria iar cele peste 800 ce statiuni va pun la dispozitie in total circa 20.000 km de partii de schi. Datorita programelor auxiliare si gradinitelor de schi, este o destinatie ideala pentru familii! Datorita ghetarilor, sezonul de schi tine 365 zile!

Pentru schiori, Austria poate fi considerata ideala, reprezentand o experienta memorabila atat pentru schiorii experimentati cat si pentru incepatori. Austria ofera posibilitati ideale pentru toti amatorii sporturilor de iarna, nu doar pentru schiori. Cateva zile de vacanta in Austria pot deveni memorabile nu doar datorita partiilor excelente, cat si datorita optiunilor de divertisment diversificate, de la centre spa pana la scoli de schi.

Parcuri si amenajari speciale: snowboardpark si piste de schi fond, snowparkuri pentru copii, snowtubbing, sanie, patinoar, trasee de drumetii de iarna.